Carti ieftine online de psihologie pe care ar trebui sa le citesti
Chiar daca nu au terminat facultatea de psihologie, sunt destul de multi cititori care cauta carti ieftine online din acest domeniu pentru a intelege mai bine pe cei din jur, pentru a vedea ce anume are la baza un anumit tip de comportament si cum pot evita unele greseli comportamentale, cum isi pot stapani emotiile, fricile si cum pot recunoaste caracterul oamenilor de la primul contact cu acestia. Pe site-ul https://www.printrecarti.ro se gasesc carti de psihologie recomandate oricui doreste sa isi imbunatateasca viata.
Carti ieftine online din domeniul psihologie care nu trebuie sa iti lipseasca din biblioteca
Una dintre cele mai cunoscute carti de citit din psihologie care poate fi inteleasa de oricine si este extrem de apreciata de persoane de toate varstele si categoriile sociale este “Gandire rapida, gandire lenta”, scrisa de Daniel Kahneman, un laureat al Premiului Nobel care prezinta ascunzisurile mintii, modul de a gandi rapid si lent, oferind explicatii lamuritoare asupra modului in care oamenii iau decizii atat in mediul business, cat si in viata lor personala.
Cartea “A da si a lua” este o alta carte importanta din acest domeniu, scrisa de Adam Grant, care alege sa abordeze diferit ideea de a avea succes si care imparte oamenii in trei categorii. Prima categorie este cea a profitorilor, care cauta sa maximizeze relatiile umane ca totul sa fie bine, a doua este cea a negustorilor, care asteapta mereu ceva in schimbul a ceea ce dau, iar ultima categorie este a donatorilor, cei care ii pun pe altii pe primul loc inainte de a-si rezolva ei insisi problemele.
Carti ieftine online | carti de citit | PrintreCarti.ro
Cartea de psihologie “Adevarul cinstit despre necinste”, scrisa de Dan Arley este rezultatul cercetarilor comportamentlui uman in situatii surprinzatoare, oferind lumii noi moduri de a vedea actele irationale si de a le intelege. Aceasta carte analizeaza comportamentul afisat de oameni care incearca sa se distanteze de o minciuna spusa sau de o fapta negativa realizata.
Nu in ultimul rand, cartea de psihologie “Superficialii: efectele internetului asupra creierului” scrisa de Nicholas Carr descrie schimbarile pe care internetul le produce asupra corpului si creierului uman, dar si asupra comportamentului social pe care acestia il afiseaza.