Ce trebuie sa stiti inainte de pilotarea unei drone
Dronele sunt super distractive. Acestea pot scoate copilul la iveala chiar si din cel mai morocanos individ, insa totodata pot crea si probleme pentru cineva, daca nu foloseste masinaria asa cum trebuie.
Pilotarea unei drone presupune in primul rand rabdare si daruire. Adevaratii pasionati sunt dispusi sa scoata din buzunar chiar si cateva mii de euro pentru pasiunea lor in materie de filmari drone, insa in general, dronele sunt destul de usor de utilizat si intra in bugetele multor oameni.
Desi dronele nu necesita o calificare semnificativa, cu putina practica si rabdare puteti stapani cu usurinta un mic zburator. Insa trebuie sa fiti foarte atenti sa nu ajungeti la limita legii prin zborul unei drone, sau chiar sa o depasiti. Va puteti confrunta cu amenzi considerabile daca puneti in pericol pe cineva sau incalcati din greseala intimitatea altcuiva. Cert este ca lucruri rele se pot intampla daca nu sunteti atenti cu ce faceti si nu cunoasteti legile pentru zborul in siguranta.
In privinta distantei de zbor, majoritatea legilor permit ca distanta maxina de la sol a unei drone sa fie de 120 de metri, si trebuie sa o pastrati la vedere. De asemenea, o drona nu ar trebui sa functioneze la o distanta mai mica de 5 mile de un aeroport fara a informa intai autoritatile de control sau turnul de control. Zborul in afara liniei de vedere creste riscul de a pierde controlul dronei si de a o prabusi.
Daca totusi nu va incumetati sa pilotati singur o mini drona, dar doriti diverse imagini aeriene, apelati la www.aeroview.ro si veti gasi cele mai performante drone si cele mai bune preturi.